Автор Тема: WP down on NA Server?  (Прочитано 96 раз)

Оффлайн Thevinin

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 8
WP down on NA Server?
« : 05.07.2020 20:56:07 »
Hi,

Can anyone advice me, is WP down for the NA Server?

I tried via the WP exe, did not work.
I tried via X86 launch, did not work.



Оффлайн Thevinin

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 8
Re: WP down on NA Server?
« Ответ #1 : 05.07.2020 21:17:22 »
Hi,

Can anyone advise me, is WP down for the NA Server?

I tried via the WP exe, did not work.
I tried via X86 launch, did not work.

Оффлайн svolota

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 12681
Re: WP down on NA Server?
« Ответ #2 : 05.07.2020 23:07:15 »
Hello , change the server in the warpack launcher.

Оффлайн Thevinin

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 8
Re: WP down on NA Server?
« Ответ #3 : 06.07.2020 01:36:55 »
changing settings of server did not work: auto, sver1, sver2.

and i need to tell you this, the WP exe gets deleted from my desktop , when i try to use it... about 50% of the World of Tanks loading.

Why would that happen?

Оффлайн Thevinin

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 8
Re: WP down on NA Server?
« Ответ #4 : 06.07.2020 01:41:16 »
..stand by... i think this is anti virus or web brower related... back in a few....

Оффлайн Thevinin

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 8
Re: WP down on NA Server?
« Ответ #5 : 06.07.2020 01:51:26 »
okay... i have the remedy:

I was confused as why nobody reported down issue.

I kept trying to connect, then I saw the computer delete WP from the desktop...

that is anti virus.

TODO:

you have to make the WP files , as excluded from anti virus.

We each have a different one, so BEST to google how to do it in yours.

Peace brothers!
Out.

Оффлайн Thevinin

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 8
Re: WP down on NA Server?
« Ответ #6 : 06.07.2020 01:52:29 »
i forgot to mention, i am in game with WP active.

Оффлайн svolota

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 12681
Re: WP down on NA Server?
« Ответ #7 : 06.07.2020 08:40:51 »
Hello, Yes, sometimes it happens that antivirus programs mistakenly block warpack , in this case you need to restore the dll file from the antivirus quarantine or add the warpack folder to the exceptions .
What antivirus software do you use ?