Автор Тема: Any Problems with WingCommander?  (Прочитано 449 раз)

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Any Problems with WingCommander?
« : 22.01.2018 17:47:38 »
Hey Guys,

are there anyproblems with the Wing Commander Mod?
Dont know hat happens, i used it not opften but since 2 or three days it doenst work any more for me.

Torps launched doent detonate, the planes dont do a correction of their angle...
I make an attack the enemy ship turns normally the planes did a correction but now the planes just throw the torps in front of the turning ship

But the most problem is that the torps are not ready when thei hit the ship

Or are there any changements i should make?

Thank You

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #1 : 22.01.2018 20:17:46 »
Well just made some tries in Trainingsroom and the torp in default are lanched way too eraly

Even with 1 sec additional drop time the torps hitting the middle of the ship (where its the ships thickest point) are not active at all.

Tried it out with a Independence vs a Bismark.

Just a question for understanding. The torps are triggered and active after a way they have done in the water or after some time?
So could it be the problem if it depends on the time the torps are in water if u skill the 5% more torp speed? Could be a reason if it depends on time in water cause the torps need less time to hit the target? Or does it depends on the way they have done?

Оффлайн svolota

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 8565
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #2 : 23.01.2018 11:34:38 »
You need to increase the torpedo run time, adjust that they are dumped slightly further from the target.
Please read this message
http://forum.warpack.net/index.php?topic=3138.msg41743#msg41743

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #3 : 03.02.2018 15:02:13 »
Hey,

so well i adjust the time, but i got another problem here.

When a ship is in a rotation he tries to readjust the whole time and starts a new attack after each new calculation. On a DD ist just annoying but vs a BB you loose all your planes before he drops them...
Is there a solution how to improve that or a hint for me as a user what i could do against that?

Sometimes it works well and in other situation he just turns till all planes are dead.

Had this in the past two battles even vs hevay and really slow battleships (King George and Tirpiz)

Оффлайн svolota

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 8565
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #4 : 04.02.2018 15:00:22 »
If the ship has a powerful air defense, the aircraft may not immediately do the reset or if the enemy ship maneuvers, in such cases, use hotkey Tab. If the planes will be circling around the ship for a long time, cancel the attack, press Tab and re-enter the attack target.

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #5 : 04.02.2018 20:27:35 »
Well,

i just tried it out in a trainings room and even there its the same probem...

Every 5-6 attack its the same thing, the planes just dont attack...
I tried it out on different ships it doesn't matter...

The ship stands still an the torps are on the way then instead dropping them they turn and turn and turn...

Droppping them manually is sure a solution but not a nice way cause i have to stay on it the whole time to see if it works ...

From what this is caused? I thought its from the correction of turning ships but now i saw in the trainings room thats nothing to do with that...

Оффлайн smokescreen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *********
  • Сообщений: 4136
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #6 : 04.02.2018 21:23:01 »
soon we fix it

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #7 : 05.02.2018 00:11:15 »
Nice :) good To hear:)

Another question i have left, should the mod work with bombers also or Not?
I See lines but i cant define the angle how they attacs...

Оффлайн smokescreen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *********
  • Сообщений: 4136
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #8 : 05.02.2018 10:32:21 »
bombers has not to change attack angle now

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #9 : 11.02.2018 13:45:11 »
Hey,

just want to ask when there will be a solution for the torpedo bombers?

Оффлайн smokescreen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *********
  • Сообщений: 4136
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #10 : 11.02.2018 16:33:52 »
are you mean bombers or torpedo bombers? solution for what?

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #11 : 12.02.2018 01:31:22 »
I mean Torpedo Bombers.

in 8/10 attacks the Torpedo Bombers dont atteck correctly, right before the drop they turn away and start a new attack and again and again and again till they are all dead...

It has nothing to do with the movement of the ship, it also happens in a training room vs. a still standing bot...

Оффлайн smokescreen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *********
  • Сообщений: 4136
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #12 : 12.02.2018 09:15:48 »
for this fix i need to debug this ship. if you can - provide me your account temporary and i can fix it

Оффлайн Nebuchad

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 38
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #13 : 13.02.2018 13:29:37 »
Before i provide my account details everywhere can u explain a bit more what u want to do, especially why u need my account - its not a problem only i got?

Thanks, is it possible to do that in a remote Session in TV ?

Оффлайн smokescreen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *********
  • Сообщений: 4136
Re: Any Problems with WingCommander?
« Ответ #14 : 13.02.2018 14:40:15 »
i need to debug mod on your ship (i can't do it on your computer). therefore - i need your account login and password. if you want - send me a personal message with it. you can change password after i fix mod